LunaNails

Gellak

Gellak

voor vinger- en teennagels

Gel Lunanails

Gellak is een volwaardig alternatief voor gelnagels, waarmee Eveline zowel uw vinger– als teennagels kan opfleuren. U kan uit ontelbare kleuren kiezen. Neem alvast een kijkje in het kleurenaanbod van ProNails en laat u verrassen!

Nadat Eveline uw nagels gelakt heeft, droogt ze die altijd onder een uv-lamp. Op uw vingernagels houdt de lak drie à vier weken, op uw teennagels maar liefst zes à negen weken.

Inclusief

nail art

Eveline heeft de kennis en tools in huis om uw nagels te doen stralen. Elke nagel behandelt ze met finesse. Heeft u uw nagel beschadigd binnen een week na uw sessie? Dan herstelt Eveline ze tegen een klein prijsje.

Liever wat extra versiering? Bij elke gellaksessie zet Eveline nail art in, gratis en voor niets. Denk maar aan babyboomnagels, glitternagels, nagels met een marmerlook of een unieke print.

Gel Lunanails

Minimanicure

of -pedicure

Wist u trouwens dat u bij elke gellakbehandeling aanvullend voor een minimanicure ofpedicure kan kiezen? Daarbij pakt Eveline niet alleen uw nagelriemen aan, maar vijlt ze ook uw nagels.

Vervolgens brengt ze nagelriemolie aan en geeft ze een deugddoende handmassage. Contacteer haar gerust voor meer informatie.

gellak LunaNails

Interesse in gellak?

Maak vandaag nog telefonisch een afspraak!