LunaNails

Gelnagels

Extra lang

kleurrijke nagels

Gelnagels zijn Evelines specialiteit. Ze verlengen, versterken en verfraaien uw eigen nagels. Eveline plaatst gelnagels van het kwaliteitsmerk ProNails, die tot wel vier à zes weken mooi blijven.

Gelnagels volgen ofwel de natuurlijke lengte van uw nagels of kunnen die net verlengen. Vooraleer Eveline uw gelnagels plaatst, verzorgt ze steeds uw nagelriemen. Afsluiten doet ze dan weer met een heerlijke handmassage.

gelnagels tips LunaNails

Van sobere

tot creatieve nagels

gelnagels motieven LunaNails

Evelines aanbod bestaat uit een brede waaier aan kleuren en tinten (van robijnrood tot kobaltblauw) en technieken. Denk bijvoorbeeld aan babyboomnagels.

Die lijken op Franse manicure, maar de witte rand is minder scherp en loopt over in de transparante kleur van uw nagelbed. Dé ideale nagels als u voor een natuurlijke look wil gaan!

Om uw nagels een persoonlijke toets te geven, zet Eveline nail art in. Die bijkomende versiering zit in de prijs inbegrepen. Er bestaan tal van manieren om uw nagels te decoreren, van polkadots en strassteentjes tot vrolijke seizoensgebonden designs of geometrische patronen.

gel LunaNails
almond shape gel LunaNails

gedaan met

nagelbijten

Voor nagelbijters bieden gelnagels een doeltreffende oplossing. Als u wil voorkomen dat u nagelbijt, maar de bijkomende glitters of kleuren niet per se wenst, kan Eveline met gemak ook korte en matte gelnagels plaatsen. Die geven uw nagels een natuurlijke uitstraling én u zal er zeker veel minder aan knagen.

Gelnagels laten plaatsen?

Maak vandaag nog telefonisch een afspraak!